Filmweek 6: 17 t/m 23 juni 2018

Filmweek 6: 17 t/m 23 juni 2018

Twin Peaks: Fire Walk with Me **** – 17 juni 2018
Het zal nergens op slaan als je de eerste twee seizoenen niet hebt gezien, maar anders een zeer waardevolle toevoeging aan de Twin Peaks-series. Essentieel als je seizoen 3 gaat kijken. Zeer donkere en ongemakkelijke film.

Jurassic Park **** – 17 juni 2018
Nog steeds een van de beste blockbusters ooit gemaakt, van genrekoning Steven Spielberg. Spannend en grappig, maar helemaal knap is dat Jurassic Park het gevoel van verwondering niet kwijtraakt, ook niet na hem voor de zoveelste keer te hebben gezien.

Twin Peaks: The Missing Pieces ***½ – 23 juni 2018
David Lynch maakte een nieuwe “film” van overgebleven en langere scènes dan die in de film te zien waren. Meer een collage dan een geheel, maar als je snakt naar meer Twin Peaks is het een fijne aanvulling op de rest.

The Week Of *½ – 23 juni 2018
Twee mensen met compleet verschillende achtergronden gaan met elkaar trouwen. Adam Sandler is de vader die de bruiloft regelt en dat gaat natuurlijk fout, waardoor de families van de bruid en bruidegom bij elkaar in een huis komen. Veel te lange film met niet erg grappige grapjes die ook nog eens een paar keer worden herhaald. Het is niet goed en toch zet ik steeds weer een Sandler-film aan. Haatkijken, noemen we dat.